Sobre mi


Foto: Clipster

Suposo que puc saltar-me tota la part aquella que vaig néixer una freda nit d’hivern de 1973, així que aniré al gra.

Després de passar per la facultat d’Història de la Universitat de Barcelona, vaig veure clar que, en l’àmbit professional, volia dedicar-me a la fotografia. Així doncs, vaig passar a estudiar Imatge i So a l’Institut Sant Ignasi de Sarrià cap a l’any 1994.

En aquells anys, la fotografia digital era una cosa llunyana, així que la despesa per a un jovenet com jo en aquells moments era inassumible.

Just llavors, sortint de l’escola, apareixia una cosa nova que es deia Internet, i vaig dedicar-me professionalment durant molts anys a fer webs i a gestionar bases de dades de la mà de Vicent Partal i Assumpció Maresma a Vilaweb, un dels primers diaris electrònics del país.

Cap al 2004, desprès d’estar tancat en una habitació entre cables i ordinadors, vaig recuperar la meva Minolta, 7 carrets de 400 ASA i vaig marxar a Belfast (Nord d’Irlanda), el cuc per la fotografia i vaig decidir reenganxar-m’hi.

He passat per mitjans i agències com Vilaweb i l’Agència Catalana de Notícies (ACN); el gabinet de premsa d’Esquerra Republicana; he col·laborat puntualment amb diaris com Deia, Gara o Heraldo de Aragón , El Punt Avui (2011-2017), agències com  Anadolu (2014-2017). En l’actualitat, torno ha col·laborar de manera habitual amb  Vilaweb i mantinc la col·laboració amb  Notimex (2009-…).

Nens jugant pels carrers de Belfast, una de les meves primeres fotos un cop recuperada la càmera.

Més puntualment, també amb agencies d’stock i altres diaris, digitals o en paper, així com cobertures per encàrrec, com la darrera campanya electoral de Junts pel Sí.

Si vols qualsevol cosa, no dubtis en posar-te en contacte amb mi i, amb un cafè davant, podrem parlar de mil històries i projectes. Fins ara!